Barbie's hysterectomy & Alchoholic Rhythm Band LIVE


11-1-2008
LIVE
Barbie's hysterectomy &
Alchoholic Rhythm Band 
----------

Ένας σημερινός σχολιασμός στις 29-10-2023, μετά από ακριβώς 15 χρόνια!

Έγινε ένα πολύ ωραίο πάρτι-γλέντι τότε.

Δυστυχώς όμως η αρχή του 2008 (αν δεν με απατά η μνήμη μου μετά το Φλεβάρη του ίδιου έτους) έδειξε τα όρια της μετέπειτα πορείας της παρέας που είχε δημιουργηθεί τότε, που δεν ήταν άλλη, παρά η διάλυση της προς τα τέλη του χρόνου με αρχές του επόμενου.

Εγώ θέλω να αφιερώσω την παρούσα ανάρτηση στον Σωτήρη Παπαμιχαήλ -την ψυχή του live τότε- και στην Κάτια Ρίσκα (κατά stixoi.info τα μέλη Palioxaraktiras και katia αντίστοιχα) και στα όμορφα βράδια που περάσαμε για δύο ολόκληρα σχεδόν χρόνια, από το καλοκαίρι του 2006 έως και το καλοκαίρι του 2008 κυρίως. Φυσικά και σε όλα τα άλλα βασικά μέλη που πλαισίωναν τον κεντρικό πυρήνα της παρέας στον οποίο ήμουν μέρος της: kin (Γιώργος Αλεξόπουλος), justawoman (Στέλλα Γεωργιάδου), MARGARITA (Μαργαρίτα Βατίστα), Αστεροτρόπιο (Ευγενία Αναστασάκη), silmariel (Μαριάννα Τελλή).

*Ο παρόν σημερινός σχολιασμός δεν έγινε επειδή μου ήρθε επιφοίτηση ξαφνικά αλλά επειδή κάνω ρετουσάρισμα των αρχικών αναρτήσεων, επ' αφορμής της 1ης (πρώτης) ανάρτησης στον παρόν ιστολόγιο.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μια καλη και δημιουργικη χρονια ευχομαι...να περασεις ομορφη πρωτοχρονια!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά με υγεία!!

diavatis είπε...

χρόνια πολλά και καλή χρονιά σου εύχομαι, με "όμορφες" αποδράσεις στον κόσμο της φαντασίας και του ονείρου...

αντωνης είπε...

Καλη χρονια Κωστα!
Ο,τι επιθυμεις!!!